X

Despre mine

original

Voi incepe prin a spune ca sunt om. Un om ca toti ceilalti. Toti suntem niste simpli trecatori prin viata. Diferenta ar trebui sa fie facuta de aspiratiile noastre, de ceea ce noi reusim sa facem cu viata noastra, unde si cat ne zbatem sa facem ceva, sa ne lasam o amprenta. Cel mai greu este sa gasim ceea ce ne dorim cu adevarat sa facem. Am terminat regie de film si televiziune si am trecut prin destule joburi in domeniu dar niciodata nu am fost 100% convinsa de drumul pe care mergeam, nu stiam incotro ma indreptam, nu stiam ce imi rezerva viata sau daca voi simti vreodata cu atata convingere ca sunt acolo unde trebuie sa fiu. Exista un moment in viata, foarte rar, care ne schimba in totalitate. Un moment in care ne dam seama ca suntem exact acolo unde trebuie sa fim. Din acel moment, totul se schimba. Din acel moment ne dam seama ca trebuie sa luptam cu toata puterea noastra pentru ceea ce ne dorim. Este o senzatie de nedescris si ma bucur nespus ca am ajuns sa o traiesc.

Cu totii avem un destin bine stabilit, un tel pe care in mod normal ar trebui sa il atingem. Conteaza cat de mult cautam inauntrul nostru acest tel, cat de mult il exploram. Defapt cel mai mult conteaza cat de mult ne fructificam abilitatile si cunostintele. Este important sa incercam sa facem ce ne dicteaza inima, sa invatam sa ne lasam purtati de intuitie si sa ne depasim limitele.

Din mometul in care am simtit ca sunt pe drumul cel bun am realizat ca tot ceea ce am invatat pana acum nu a facut altceva decat sa ma ajute sa ajung aici.

I-choose-to-make

Nu conteaza ce ai facut pana acum in viata. Conteaza ce o sa faci mai departe incepand de acum. Astazi este si va fi intotdeauna cea mai importanta zi din viata ta. Astazi este momentul in care poti face ceva si tot azi poate fi momentul care iti va schimba radical viata.