X
Servicii

Consultanta vestimentara

15/12/2015 1

STILIZAREA GARDEROBEI

Acum ceva timp am scris un articol despre un schimb de experienta in ceea ce priveste continutul garderobei, luand in considerare momentele in care sunteti efectiv lipsiti de inspiratie sau pur si simplu pentru faptul ca din garderoba dumneavoastra cu siguranta se pot face combinatii de outfituri la care poate nici nu v-ati gandit pana acum. Se spune ca majotitatea femeilor folosesc defapt doar 20% din intreaga garderoba. Cu siguranta exista piese vestimentare uitate, purtate cu ocazii mai rare sau care trebuiesc descoperite pentru a va imbunatatii atat outfitul zilnic, cat si cel de ocazie. Acest serviciu ajuta garderoba dumneavoastra sa devina mult mai utila si mai practica. Hainele vor fi mult mai usor de gasit si asortat, intr-un timp mult mai scurt. Stilizarea garderobei va avea loc la dumneavoastra acasa si se va desfasura conform urmatoarelor etape:

 • Programare telefonica
 • Intalnire la domiciliu in functie de ora stabilita
 • Analiza vizuala a clientului cat si a unui exemplu de tinuta zilnica (birou, timp liber si ocazie speciala)
 • Examinarea garderobei si proba
 • Rearanjarea garderobei
 • Stabilirea pieselor vestimentare care lipsesc sau care trebuiesc modificate

In cazul in care exista piese vestimentare care lipsesc, puteti opta si pentru o sesiune de shopping la care vom merge impreuna si vom alege piesele vestimentare potrivite garderobei si stilului dumneavoastra. Durata acestui serviciu variaza in functie de dimensiunea garderobei dar incepe de la o durata de minim 3 ore.

Durata: minim 3 ore Pret: 100 ron/ora

PERSONAL SHOPPING

Exista multe momente in care shoppingul nu este ata de simplu pe cat pare. De cele mai multe ori nu iti gasesti ce iti cautai de la bun inceput sau iti gasesti si in majoritatea cazurilor ajungi la concluzia ca ai facut o cheltuiala inutila, cumparand ceva la intamplare care intr-un final nu iti place si asta doar din cauza ca nu ai gasit ce cautai initial. Acest serviciu iti va transforma o zi de shopping dificila intr-o experienta unica si eficienta. In cazul in care etapa stilizarii garderobei a fost parcursa, totul va fi mult mai simplu, stiind deja ce articole vestimentare lipsesc din garderoba ta. O sesiune de personal shopping iti va permite achizitionarea unui numar de articole vestimentare care iti pot completa garderoba si care ti se potrivesc atat din punct de vedere cromatic cat si din punct de vedere al croieli si stilului.

Important: Acest serviciu include doar asistenta personala in vederea unei sesiuni de shopping. In cazul in care locatia de shopping aleasa este in afara Bucurestiului sau tarii, costurile transportului si al cazarii vor fi asigurate de client. Etapele sesiunii de personal shopping:

 • Programare telefonica pentru a stabili detaliile unei eventuale intalniri.
 • Pregatirea unei liste de cumparaturi
 • Alegerea locatiilor pentru shopping
 • Sesiunea de shopping in locatiile alese

Durata sesiunii de shopping variaza in functie de locatiile alese si dimensiunea listei de cumparaturi dar incepe de la o durata de minim 3 ore.

Durata : minim 3 ore

Pret: 100 ron/ora

TINUTA ZILEI

Fie ca avem o intalnire cu o persoana speciala pe care vrem sa o impresionam, o intalnire de afaceri, un eveniment sau o ceremonie, exista momente in care suntem pur si simplu lipsiti de inspiratie sau avem nevoie de un sfat pentru a face cea mai buna alegere. Acest serviciu va ofera ajutorul de care aveti nevoie in vederea celei mai potrivite alegeri, scopul fiind acela de a impresiona cu o tinuta in care va simtiti bine si care va pune toate calitatile in valoare. Durata acestui serviciu variaza in functie de situatie dar incepe de la o durata de minim o ora NUMAI in cazul in care tinuta se poate stabili conform garderobei personale. Va recomand o programare cu cel putin 3 zile inainte de ocazia pentru care aveti nevoie de ajutor. In cazul in care este nevoie de o sesiune de shopping, durata minima a serviciului este de 2 ore dar poate varia in functie de situatie. Etape:

 • Programarea unei intalniri
 • Intalnirea la domiciliu in functie de ora stabilita
 • Stabilirea si evaluarea detaliilor in functie de ocazia sau evenimentul la care participati.
 • Proba si evaluare a catorva tinute alese din garderoba
 • Alegerea tinutei potrivite sau programarea unei sesiuni de shopping in cazul in care este nevoie de o completare sau de achizitionarea tinutei in intregime.

Durata: minim 1 ora

Pret: 100 ron/ora

GIFT PICK

Alegerea cadoului potrivit poate fi cateodata o grija in plus. O grija pentru care nu aveti timp sau stare. Acest serviciu va pune la dispozitie oportunitatea de a face cadoul potrivit cu eforturi minime si fara timp pierdut prin diferite magazine in functie de ocazie si persoana care il primeste. Deasemeni puteti opta chiar pentru livrarea cadoului la adresa dorita in cazul in care este nevoie. Etape:

 • Programare unei intalniri
 • Intalnire la locatia si ora stabilita
 • Stabilirea si evaluarea detaliilor (ocazia cadoului, detalii despre persoana care il primeste, data la care trebuie sa il primeasca)
 • Sesiunea de shopping pentru alegerea cadoului potrivit
 • Livrarea cadoului la adresa dorita in cazul in care este nevoie.

Pentru a beneficia de acest serviciu putem stabili atat o intalnire in cazul in care vreti sa asistati la tot procesul de cautare al cadoului, cat si livrarea tuturor detaliilor necesare in urma unor intrebari prin intermediul mailului. Durata si costul acestui serviciu variaza in functie de fiecare solicitare in parte.

SEDINTE FOTO

Acest serviciu ofera consultanta vestimentara in cadrul unei sedinte foto, atat pentru book-uri cat si pentru reviste, shopuri online, magazine sau ateliere.

Pret: 300 ron/zi

IMPORTANT: In cazul in care va fi necesara o sesiune de shopping pentru achizitionarea articolelor vestimentare si accesoriilor necesare sedintei foto, aceasta va fi taxata in afara pretului/zi al sedintei foto si va fi necesara o programare cu cel putin 5 zile inainte de sedinta foto.

DETALII PLATA SI PACHETE PROMOTIONALE 

Pentru fiecare serviciu in parte, plata se va face in avans intr-un cont bancar sugerat dupa o eventuala programare. In cazul serviciilor cu durata minima, plata in avans se va face pe durata minima, urmand ca orele suplimentare sa fie platite la sfarsitul sesiunii conform tarifului mentionat.

In cazul in care optati pentru 2 dintre serviciile enumerate mai sus primiti o reducere de 20% din valoarea totala.

Tel: 0725433926

Mail: [email protected] / [email protected]

There is 1 comment

 • Awesome blog. I enjoyed reading it! Thank you!

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *