X
Street fashion

Check-in sub soare

26/03/2015 1

fusta denim cu talie inalta bandana rosie tricou albastru smuggler accesorii tenisi convers rosii cauciucDSC_8124

In sfarsit soarele a decis sa lase dintii deoparte si sa ne intampine cu raze calduroase si pline de inspiratie pentru outfiturile noastre. Este timpul sa incepem sa ne scoatem din hainutele de vara, fustele denim conice, tricourile si sa bagam fularele si paltoanele groase la naftalina! Intotdeauna am considerat ca vara este anotimpul cel mai permisibil din punct de vedere al outfiturilor pentru ca soarele si temperatura potrivita iti vor da mereudispozitia necesara pentru a compune un outfit inedit.

fusta denim cu talie inalta bandana rosie tricou albastru smuggler accesorii tenisi convers rosii cauciuc

In aceasta zi frumoasa am facut o vizita la magazinul Smuggler din Dorobanti, un magazin plin de surprize si branduri accesibile de calitate. Banuiesc ca nu este greu de observat entuziasmul meu datorat vremii minunate, fapt pentru care am vrut sa il exprim pentru voi in acest outfit. Un outfit cu bandana hippie care te va scoate in evidenta indiferent de momentul zilei.

DSC_8116

Intotdeauna am iubit sa creez outfituri versatile. Outfituri care merg purtate la cat mai multe tipuri de ocazie sau care cel putin nu necesita decat schimbarea unei singure piese, aceea de cele mai multe ori fiind incaltamintea. Acest outfit poate fi purtat atat la o plimbare in parc sau la o iesire in timpul zilei cat si seara la o iesire in oras. Tot ce este nevoie sa faci pentru a transforma acest outfit intr-unul mai pretentios este sa inlocuiesti tenisii rosii cu o pereche de pantofi rosii cu toc si platforma sau chiar si o pereche de pantofi stiletto. In combinatie cu acest outfit, pantofii cu tocvor accentua efectul de picioare lungi datorat fustei cu talie inalta, astfel pe langa look-ul cool, tinuta ta va capata si un aer sexy care va atrage multe priviri de sex opus fara doar si poate!

fusta denim cu talie inalta bandana rosie tricou albastru smuggler accesorii tenisi convers rosii cauciuc

Foto credit: Costin Rusuhttps://m.facebook.com/rusenskiart

Magazin Smugglerhttps://www.facebook.com/Smugglerb

Fusta denim- 90 ron

Tricou-65 ron

Lant- 80 ron

Bandana- Garderoba personala

Tenisi- Garderoba personala- Converse

There is 1 comment

  • This is a really good read for me, thank you!

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *