X
Street fashion

Curajul de a fi diferita

05/04/2015 2

rochie franjuri gri cizme piele negrei accesorii caciula roz cu voaleta

rochie franjuri gri cizme piele negrei accesorii caciula roz cu voaleta rochie franjuri gri cizme piele negrei accesorii caciula roz cu voaleta rochie franjuri gri cizme piele negrei accesorii caciula roz cu voaleta rochie franjuri gri cizme piele negrei accesorii caciula roz cu voaleta DSC_8260

Dragile mele, am revenit cu un nou outfit traznit pentru voi. Pe mine personal m-a fascinat atat de tare aceasta caciulita cu voaleta, nemaivazand aceasta combinatie, incat marturisesc ca mi-am achizitionat-o fara sa stau prea mult pe ganduri!

Sunt multe femei care au impresia ca nu le sta bine cu o palarie, sau in general cu ceva pe cap. O experienta recenta dintr-un magazin mi-a dovedit contrariul, exact cum ma asteptam. Am convins o domnisoara care avea aceeasi parere sa probeze o palarie pe care vroiam sa o achizitionez,deoarece cocul meu din ziua respectiva nu imi permitea sa vad cum se aseaza si am realizat ca in ciuda parerilorei, ii statea chiar foarte bine cu cea palarie.

Pe masura ce stau de vorba cu diferite persoane, in special femei, observ ca pentru a-si iesi un pic din tiparele unei tinute obisnuite le lipseste ceva si anume CURAJUL. Este foarte important sa ai curaj si nu numai atunci cand vorbim despre un outfit, ci in general. Curajul te va ajuta sa iti intreci limitele si de cele mai multe ori este greu sa ti-l asumidoar prima oara. Pentru orice exista un inceput, tocmai de aceea consider ca o data ce ai avut prima oara curajul sa fii diferita, mai departe totul vine de la sine.

Fiti diferite! Va pup!

Foto credit: Costin Rusuhttps://m.facebook.com/rusenskiart

Magazin Belle Boutique

www.facebook.com/belleboutiquebucuresti

Caciula cu voaleta- 55 ron

Maioufranjuri- 75 ron

Cizme negre- 90 ron

There are 2 comments

  • Imi place foarte mult tinuta ! Si da, sunt de acord cu ceea ce ai scris 😉
    Te-am descoperit de putin timp si te urmaresc cu placere 😉

    http://fashionsofa.net

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *