X
Street fashion

Dantela si farmecul ei

22/03/2015 1

rochie din dantela geanta rosie din lac bereta rosie tenisi rosii cauciucLa inceputuri, dantela era folosita la vesmintele preotilor catolici si ca o ironie a sortii, ulterior, o rochie din dantela fara captuseala ajungand sa fie un fashion statement in lumea modei. O regula importanta atunci cand vorbim despre dantela este ca intr-un outfit o singura piesa vestimentara din acest material este suficienta atunci cand vrem sa ne incadram intr-o limita a bunului gust.

rochie dantela geanta rosie bereta rosie tenisi rosii cauciuc

Un alt aspect de care ar trebui sa tinem cont este felul in care accesorizam acest material. Fiind un material caruia i-au trebuit cateva secole pentru a ajunge la maturitate, un material cu o incarcatura vasta acumulata o data cu trecerea timpului, el nu trebuie eclipsat de prea multe accesorii. Dantela trebuie lasata sa isi spuna singura cuvantul . Cu toate acestea, nu ezitati sa faceti alegeri indraznete in vederea gentii si a incaltariloratunci cand purtati o rochie din dantela.

Cand vine vorba de asocierea dantelei cu un alt material, pielea este cea care isi va spune intotdeauna cuvantul, fiind singurul material care reuseste sa o pondereze, dar sa o si puna in evidenta, dandu-i un aer glam, plin de senzualitate si erotism.

rochie dantela geanta rosie bereta rosie tenisi rosii cauciuc

Am gasit aceasta rochie in magazinul Envy de pe Pache Protopopescu, la pretul de 275 ron. Consider ca este alegera perfecta pentru un look romantic si boem. Croiala acestei rochii este un alt aspect care poate avantaja o femeie cu un bust nu foarte mare, aceasta evidentiand talia si dand senzatia de volum in partea de sus. Acest gen de rochie va fi intotdeauna cea mai buna optiunepentru un outfit feminin care iti pune corpul in evidenta fara sa emane vulgaritate.

rochie dantela geanta rosie bereta rosie tenisi rosii cauciuc

Dantela va ramane intotdeauna un material specific feminin, un material care exprima eleganta, senzualitate si mister, un magnet de priviri indiferent de loc si situatie.

There is 1 comment

  • Pep spune:

    TANTY a scris: 4:39 pm E superb iar daca este in cinaombtie cu rochia de dantela neagra ( care in prezent a disparut dintre rochite ), intr-adevar fac o cinaombtie de zile mari! Welcome!

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *