X
Street fashion

Ganduri si fotografii

31/03/2015 0

sacou bej blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi sacou bej blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi body negru blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi cohelari de soare body negru blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi cohelari de soare body negru blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi cohelari de soare body negru blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi ochelari de soare body negru blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi ochelari de soare body negru blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi ochelari de soare body negru blugi boyfriend bandane tenisi rosii din cauciuc accesorii palarie cu urechi ochelari de soare

Trebuie sa recunosc ca acum ceva timp eram mai rezervata atunci cand venea vorba despre ceva nou. De cele mai multe ori ma temeam de ce o sa spuna lumea. Ma gandeam mai mult sa imprumut un stil decat sa il caut pe al meu. Probabil ca si varsta a fost devina, experientele, oamenii din jurul meu... Am ajuns sa port outfituri pe care nu am crezut ca o sa le port vreodata pentru ca de la un timp am inceput sa cunosc oameni frumosi, oameni care ma inspira, oameni care au viziune, oameni pe care ii admir, oameni care cred in drumul lor la fel de mult ca mine in drumul meu si carora le sunt recunoscatoare pentru ca au avut curajul si bunavointa sa intre in viata mea.

Daca vrei sa fii diferit, nu trebuie sa te intereseze viziunea altora in ceea ce te priveste. Important este sa fii "tu" in tot ceea ce faci. Sa nu te temi de privirile altora, sa te temi atunci cand nu vei mai fi privit, atunci cand nu vei mai lasa in urma o poveste.

Foto credit: Costin Rusu https://m.facebook.com/rusenskiart

Palarie- No Limit

Lant- Aldo

Inele- Call it Spring, H&M, Bershka

Blugi- Polo by Ralph Lauren

Tenisi Converse- V Generation

There are 0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *