X
Street fashion

Intampina primavara cu jocuri de culori

10/03/2015 0

esarfa turban vesta din blana blugi albastrii camasa albastra geanta camel retro accesorii Niciodata nu mi-a fost frica sa ma joc atunci cand a venit vorba de culorile unui outfit. Nici voua nu ar trebui sa va fie. Vremea incepe sa se incalzeasca florile incep sa infloreasca la fel cum ar trebui sa infloreasca si outfiturile voastre. Si ce alt prilej mai portivit ar fi decat sosirea vremurilor calde?

esarfa turban vesta din blana blugi albastrii camasa albastra geanta camel retro accesorii

A sosit vremea vestelor! Ceea ce imi place mie la o vesta este ca, pe langa avantajele practice, presupunand ca ne tine de cald in zona mijlocului, ea poate foarte bine fi considerata si un accesoriu.

esarfa turban vesta din blana blugi albastrii camasa albastra geanta camel retro accesorii

Un outfit colorat este frumos, dar bineinteles ca trebuie sa existe si o masura. Pe langa regula imprimeurilor care nu trebuiesc sa fie in numar mai mare de doua, atunci cand adoptam un outfit, cu cat este mai colorat cu atat este mai bine sa mentinem paleta de culori si nuantele, pentru a nu-l incarca prea tare. Ce inseamna asta? Daca avem 3 articole vestimentare uni in culori diferite si alegem sa accesorizam outfitului un turban cu imprimeuri colorate, este de preferat ca turbanul sa contina culorile deja regasite in outfitul tau, astfel el va face trecerea dintre culori si va adauga un plus de farmec.

esarfa turban vesta din blana blugi albastrii camasa albastra geanta camel retro accesorii

Bineinteles accesoriile si turbanul sunt elementele cheie in acest outfit si trebuie sa recunosc ca se intampla in majoritatea cazurilor. Il putem considera unul dintre elementele specifice stilului boho, un element usor de realizat din aproape orice esarfa in forma patrata. Faptul ca poate fi atat de usor de realizat ne ajuta in situatiile in care nu gasim culorile potrivite intr-un turban gata facut.

Camasa denim, geanta camel- Timeless Boutique

Colier statement colorat- DDy's Unique Handmade

Accesorii- Magazin Chestii, Purple Chic

Blugi albastrii- H&M

Vesta- Bershka

 

 

There are 0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *