despre iubire blogger outfit life style zara adidas viziune despre mine

 

Desi astazi nu este vreo zi speciala care sa sarbatoreasca dragostea sau orice altceva legat de asta si pentru ca eu consider ca nici nu iti trebuie de fapt o zi speciala ca sa vorbesti despre acest subiect, astazi as vrea sa va impartasesc si voua viziunea mea despre iubire.

Zilele astea am facut cu o parte din voi, mai exact cei care ma urmariti si pe instagram, un mic sondaj despre ce inseamna iubirea pentru voi. Un sondaj pentru care multumesc celor care au participat si la care inca puteti participa in Highlightul intitulat  “#iubireainseamna” pe contul meu de Instagram. Cred ca este important sa stim ce inseamna sa iubim si sa fim iubiti cu adevarat si de aici am ajuns la concluzia ca exista putini oameni care au ocazia sa se bucure de acest sentiment cu adevarat, fie ca il ofera sau il primesc.

Sa incepem cu inceputul. Una din parerile de pe instagram a fost legata de dragostea fata de noi insine care, intr-adevar este de fapt cea mai importanta. Personal am trecut prin multe experiente pana acum, poate nu cele mai placute din care un prim lucru pe care l-am invatat este ca trebuie sa ne iubim in primul rand pe noi pentru a fi iubiti de altii sau pentru a iubi la randul nostru asa cum ar trebui. Am invatat ca trebuie sa fim bine cu noi inainte sa fim bine cu altii, ca trebuie sa avem grija de noi si de viata noastra in primul rand ca sa putem avea grija de altii la randul nostru.

Am invatat ca nu exista dragoste la prima vedere pentru ca iubirea se castiga, in timp. Multi confunda iubirea cu o chimie dintre doi oameni si este gresit. De altfel multi raman doar cu acea chimie pentru ca ajung sa o confunde cu ceva mai mult decat este. Din punctul meu de vedere exista 2 motive pentru care ar putea sa nu existe iubire intre doi oameni. Ori nu vrem sa iubim sau sa fim iubiti, ori nu stim ce inseamna sa fim iubiti si sa iubim. In primul rand trebuie sa avem pe cine sa iubim si sa stim exact de ce iubim persoana respectiva. Iubirea se castiga in timp pentru ca se naste din sacrificii, din comportament, din compasiune, rabdare, devotament, toleranta, din grija fata de celalalt. De multe ori credem ca iubim oferind toate aceste lucruri, dar atata timp cat suntem singurii care o facem adevarul este ca noi nu iubim de fapt ci mai degraba facem aceste lucruri din dorinta de a iubi si adevarul este ca nu avem intotdeauna pe cine. Nu este un lucru rau, insa trebuie sa realizam atunci cand nu exista reciprocitate. Cred ca iubirea adevarata intr-un cuplu este reciproca. Pentru ca iubirea se castiga din ambele parti, in mod natural. Pentru ca, evident, este nevoie de 2 oameni ca sa existe iubire intr-o relatie.

Am mai invatat sa inteleg ca nu exista de fapt o jumatate a nimanui pentru simplu fapt ca nu ar trebui sa ne completeze nimeni in afara de noi insine. Am invatat ca in viata trebuie sa ai langa tine un intreg, nu o jumatate, de aici si ideea de a fi bine cu tine inainte de a fi cu altii. Am invatat ca iubirea adevarata nu trebuie sa ascunda nici un interes personal, in afara de acela de a fi iubit care este esential. Am invatat ca iubirea adevarata vine din spiritualitatea noastra si nu are legatura cu fizicul nostru, desi este normal sa existe si o atractie fizica intre doi oameni.

Am invatat ca trebuie sa ma ajut pe mine inainte sa ii pot ajuta pe altii si ca indiferent de ce spun altii, eu am ajuns sa ma cunosc cel mai bine pe mine. Invat sa ma iubesc asa cum sunt si sa imi placa sa stau cu mine pentru ca numai asa invat lucruri despre mine. Poate suna ciudat pentru unii dintre voi, dar invatand lucruri despre noi si ajungand sa ne cunoastem cu adevarat, o sa ne dam seama ca ajungem de fapt sa intelegem mai bine si oamenii din jurul nostru.

Ca sa inchei frumos, va rog sa tineti minte un lucru pe care si eu incerc sa il tin minte mereu si anume ca indiferent de situatiile prin care trecem, oamenii cu care ne intalnim, intr-un final ramanem cu ceea ce facem pentru noi, pentru sufletul nostru, pentru dezvoltarea noastra generala si atunci cand ajungem sa ne simtim intregi, ne vor simti si altii. đŸ˜‰

 

despre iubire blogger outfit life style zara adidas viziune despre mine

despre iubire blogger outfit life style zara adidas viziune despre mine

 

Va pupacesc pe toti! ?

Love yourself ! ?